2010: a taste of India

2010: a taste of India

A TASTE OF INDIA
een kijkje in de Indische keuken


labArca heeft voor deze gelegenheid een keukenprofessional speciaal uit India laten overkomen. Een topkok, zomaar van het fornuis weggekaapt uit het restaurant van hotel 'Usha Kiran' te Gwalior, één van de voornaamste Taj-hotels.

Ons voorstel is heel eenvoudig:
U nodigt tafelgasten uit voor een bijzonder diner ... en wij komen koken.
In uw keuken worden de gerechten verder afgewerkt die onze kok voor de gelegenheid vakkundig heeft voorbereid en tezelfdertijd demonstreert hij enkele typische knepen van het Indische keukenmetier. Als wij na het diner vertrekken, is de keuken weer netjes opgeruimd.


Keuze uit 2 menu's:

- een buffet:
eerst enkele snacks en dan een keuze uit exquise bereidingen van dagverse groenten, kippenwit en lamsvlees, alles op smaak gebracht met typische kruidenmengsels boordevol oosterse aroma's. 20 euro p.p., drank niet inbegrepen

- een thali-tafel:
het banket bij uitstek aan het hof van de maharadja:
namelijk een feestelijke selectie met voor-, hoofd- en nagerecht van delicaat bereide spijzen, waarbij behalve de groenten ook vlees, vis en gevogelte in milde kruidencombinaties werden gewenteld ... 30 euro p.p., drank niet inbegrepen



Concreet:
U nodigt uit (minimum 6, maximum 25 personen),
wij komen een uurtje voor aanvang van de maaltijd en zorgen voor de rest ...
Voor de kinderen: halve prijs en bijzondere animatie.
Periode: van 2 tot 29 april 2010.

van / met:

Rakesh Kumar:
keukenmeester
Sarah-Champa:
productieleiding
François VanEeckhaute: coördinatie

foto's:

labArca